Onze nieuwe juf: Lisa!

Lisa Tempelaars

aug 30, 2021

Graag stellen wij onze nieuwe juf aan u voor: Lisa Tempelaars. U heeft haar wellicht afgelopen jaar al een paar keer gezien op school (Lisa viel een paar keer in) of als begeleider tijdens de NTC Vakantieweek.

Dit schooljaar 2021-2022 zal Lisa als leerkracht groep 4 en 6 begeleiden. Samen met juf Evelyn (leerkracht groep 7 en 8) en juf Hilde (onderwijsassistent groep 4 t/m 8) draagt Lisa zorg voor onze bovenbouw klas.

Lisa is onze sportiefste leerkracht. Ze verhuisde eind 2020 met haar gezin naar Luxemburg. Haar zoon en dochter zitten ook op het NTC in groep 3a en 3b.

Welkom Lisa!

Kinderen activeren, nieuwsgierig maken en spelenderwijs de lesstof eigen laten maken is mijn grote passie. Als leerkracht heb ik dan ook een heel leuke baan.

Mijn naam is Lisa Tempelaars en na 12 jaar gymdocent, mentor en leerkracht van groep 3 te zijn geweest in Nederland, sta ik nu te popelen om de lessen voor de leerlingen van groep 4 en 6 binnen het NTC te verzorgen.

Rondom mijn werk ben ik altijd actief geweest in de judo en rugbywereld. Zo heb ik mijn zwarte band en meerdere NK-medailles. Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven en in dat van mijn gezin. In december 2020 zijn wij naar Luxemburg verhuisd omdat mijn man daar is begonnen als bondscoach van het Luxemburgse judoteam.

Lisa Tempelaars

Lees ook